Giveaway "Saya Nak Duit Raya"


tekan banner untuk join ;)

DUE DATE: 13 August 2012 / TIME : 10.00 p.m.

Giveaway "Saya Nak Duit Raya" By Wawa



Sudah sangat lama kita tidak bersua,
Macam tidak saling kenal pula kita ini,
Salam perkenalan buat anda semua,
Hari ini saya sertai GIVEAWAY yang ini.

GIVEAWAY yang teramatlah hebat lagi menarik,
Tajuknya pun tersangat-sangatlah baik punya,
Saya sangat pasti akan membuat anda tertarik,
Heyyy awakkkkkkkkk! Nak tau apa tajuknya?

Giveaway "Saya Nak Duit Raya" By Wawa

Sombong, kedekut dan jugalah dengki,
Janganlah diri kita ini bersikap seperti itu,
Kalau kengkawan saya nak join GIVEAWAY ini,
Sila tekan banner yang awesome di atas itu ;)

Jikalau anda seorang penduduk di Malaysia,
Anda merupakan seseorang yang bertuah,
Kalau nak hadiah, jangan buat ini sia-sia,
Peluang keemasan anda untuk cuba tuah.
Smiley
Kenapa nak join GA ini?
Kemenangan boleh diperoleh oleh diriku ini,
Akan tetapi, ada sebab yang jauh lebih penting,
Memberi sokongan kepada giveaway HEBAT ini,
Turut menjadi faktor penyertaan 1st giveaway by WAWA!

 Smiley



Sekian sahaja entriku kali ini,
Ikhlas dari insan bernama aku,
Hadiah menarik dikejar kini,
Hadiah buat diriku, itulah inginku.

Ucapan sekian terima kasih penutup bicara,
Berharap kalian semua sukakan entri ini,
Telah diri aku cuba pelbagai kaedah dan cara,
Untuk memenangi giveaway yang menarik kali ini :)

- SYARAT? SEMUA DAH KUPATUHI! :D -

GIVEAWAY : SAYA NAK KAD RAYA!!


Sombong, kedekut dan jugalah dengki,
Janganlah diri kita ini bersikap seperti itu,
Kalau kengkawan saya nak join GIVEAWAY ini,
Sila tekan GAMBAR yang awesome di atas itu ;)

Jikalau anda seorang penduduk di Malaysia,
Anda merupakan seseorang yang bertuah,
Kalau nak hadiah, jangan buat ini sia-sia,
Peluang keemasan anda untuk cuba tuah.
Smiley
RECOMMEND MAKANAN UNTUK MAK JEMAH. hihihi

Seorang pelajar yang teringin untuk makan & makan,
Pastilah memerlukan makanan yang sodapppppppp,
Apakah itu salah satu makanan yang saya suka?
IANYA ADALAH TAUHU SUMBAT, OH SEDAPPNYAAAA!


Merana tauhu sumbat, hidupku tidak berguna, *chewahhhh*
Kesedapan melampau, ku nak makan di mana-mana saja,
Nak kad raya aaaa, kuterpesona dan kunakkan sangat,
I nak tauuuuuu, pasti cantik macam tauhu sumbat jugak!! eh??

 Smiley

Sekian sahaja entriku kali ini,
Ikhlas dari insan bernama aku,
Hadiah menarik dikejar kini,
Hadiah buat diriku, itulah inginku.

Ucapan sekian terima kasih penutup bicara,
Berharap kalian semua sukakan entri ini,
Telah diri aku cuba pelbagai kaedah dan cara,
Untuk memenangi giveaway yang menarik kali ini :)

GIVEAWAY SALAM RAMADHAN 2012


Sombong, kedekut dan jugalah dengki,
Janganlah diri kita ini bersikap seperti itu,
Kalau kengkawan saya nak join GIVEAWAY ini,
Sila tekan GAMBAR yang awesome di atas itu ;)

Jikalau anda seorang penduduk di Malaysia,
Anda merupakan seseorang yang bertuah,
Kalau nak hadiah, jangan buat ini sia-sia,
Peluang keemasan anda untuk cuba tuah.
Smiley
 MAKANAN YANG SAYA SUKA MAKAN BILA BERBUKA

Seorang pelajar yang teringin untuk makan & makan,
Pastilah memerlukan makanan yang sodapppppppp,
Apakah itu salah satu makanan yang saya suka?
IANYA ADALAH TAUHU SUMBAT, OH SEDAPPNYAAAA!


Merana tauhu sumbat, hidupku tidak berguna, *chewahhhh*
Kesedapan melampau, ku nak makan di mana-mana saja,
Cikbintang nak beri hadiah dodol, kuterpesona dan laperrr,
I BADLY nak makan dodol, pasti sedap macam tauhu sumbat jugak!!

JOM LAWAT - ELLISMELIA SHOPPE

 Smiley

Sekian sahaja entriku kali ini,
Ikhlas dari insan bernama aku,
Hadiah menarik dikejar kini,
Hadiah buat diriku, itulah inginku.

Ucapan sekian terima kasih penutup bicara,
Berharap kalian semua sukakan entri ini,
Telah diri aku cuba pelbagai kaedah dan cara,
Untuk memenangi giveaway yang menarik kali ini :)


Giveaway Raya untuk Semua


tekan banner untuk sertai! :D

JOM JOM JOM!!
dan


JOM JOIN CELINE, CEMPAKAKUNING & FIQ'RA!


Tarikh tutup giveaway :

9 Ogos 2012 (Khamis)

TERIMA KASIH! :)

Salam Ramadhan:Giveaway by Jemari Suri


tekan banner untuk join ;)

moga-moga ada rezeki di giveaway awesome ni. 

THANK YOUUU! :)


JOM JOIN FIRST GIVEAWAY STORY MORY


tekan banner untuk join ;)

tag : celine | yvonne

thanks! moga-moga berezeki :)

SEGMEN : Kad Hari Raya Eksklusif by MrPetak.Com


tekan banner untuk join :)

pengalaman berpuasa?
 ofcosla time menghitung hari sehingga ketibaan hari raya! 
hihihi. tak sabar la nak pergi mengunjung rumah kawan-kawan, dll. :)

Tarikh Tutup : Akhir Bulan Ramadhan  

Saya Nak Sampul Duit Exclusive YANA 1st GA


tekan banner untuk join :)

Tarikh tutup GA ini ialah pada 11.08.2012, JAM 11.59pm

1st GiveAway Cik Balqis


hadiah sangattt menarik!
TEKAN BANNER UNTUK JOIN!!! :)
TEKAN BANNER UNTUK JOIN!!! :)
TEKAN BANNER UNTUK JOIN!!! :)
TEKAN BANNER UNTUK JOIN!!! :)
TEKAN BANNER UNTUK JOIN!!! :)
TEKAN BANNER UNTUK JOIN!!! :)
TEKAN BANNER UNTUK JOIN!!! :)
TEKAN BANNER UNTUK JOIN!!! :)
TEKAN BANNER UNTUK JOIN!!! :)
TEKAN BANNER UNTUK JOIN!!! :)

tarikh tutup: 1 Ogos 2012
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...